Červenec 2007


Pussycatky konceruju v Londýne

22. července 2007 v 18:48 | ♥Dijuska♥ |  The Pussycat Dolls





Paris(17.7.2007.) go shopping

22. července 2007 v 18:39 | ♥Dijuska♥


Paris domov a on the beach

22. července 2007 v 18:35 | ♥Dijuska♥
To bola Paris ako ide domov,tu ide zas na pláž,a kde sa podel Tinkerbell????

10 najsexi modeliek podla Vogue

22. července 2007 v 18:31 | *Lady Elle* |  News,zaujímavosti,bulvár
1) Heidi Klum
2) Gisele Bundchen
3) Adriana Lima
4) Tyra Banks
5) Karolina Kurkova
6) Alessandra Ambrosio
7) Isabeli Fontana
8) Yamila Diaz-Rahi
9) Ana Beatriz Barros
10) Natalia Vodianova





Hilary Duff - Filmografia

21. července 2007 v 13:59 | *Lady Elle* |  Hilary Duff
Najznámějšie filmy s Hilary :
1998 Casper a Wendy
2003 Talianské prázdniny
2004 Dvanást do tuctu
2004 Moderná popoluška
2005 Pán Božský
2005 Nikdy to nevzdávaj!
2006 Baby v balíku

Celebrity v plavkách

21. července 2007 v 13:25 | *Lady Elle* |  News,zaujímavosti,bulvár
Hilary Duff
Mariah Carey
Eva Longoria
Kate Bosworth
Cameron Diaz
Christina Ricci
Sienna Miller
P!nk
Rihanna :-*
Jessica Alba
Jessica Biel
Drew Barrymore

Zlaté balerínky

20. července 2007 v 21:21 | *Lady Elle* |  Móda, styl, image
Takéto isté má aj Linds Lohan,ale v čiernej ... x)


Gisele Bundchen - for Roberto Cavali

20. července 2007 v 20:04 | *Lady Elle* |  Gisele Bundchen
click

Gisele Bundchen - Najbohatšia !

20. července 2007 v 20:03 | *Lady Elle* |  Gisele Bundchen
Brazilská topmodelka Gisele Bündchen dosedla na trůn jako nejbohatší žena svého oboru. Za loňský rok si podle ekonomů vydělala 16 milionů liber, v přepočtu něco kolem 688 milionů korun, a stala se tak vůbec nejlépe placenou ikonou módy roku 2006.
Bývalá přítelkyně Leonarda DiCapria si vydělala dokonce čtyřikrát více než britská jednička Kate Moss, která si na konto připsala 4,4 milionu liber (asi 190 milionů korun).
Třetí pozici podle společnosti Forbes připadá Němce Heidi Klum s 3,9 miliony liber (asi 168 milionů korun).
Britská veteránka oboru, sedmatřicetiletá Naomi Campbell už se nedostala ani do top patnáctky. Podobně vypadla také bývalá stálice Cindy Crawford.
Češka Karolína Kurková skončila osmá se 72 miliony korun.
Šestadvacetiletá Gisele se loni objevila ve více než dvacítce reklamních kampaní včetně té na spodní prádlo Victoria´s Secrets.
Top 10 nejbohatších modelek světa:
  1. Gisele Bündchen
  2. Kate Moss
  3. Heidi Klum
  4. Adriana Lima
  5. Alessandra Ambrosio
  6. Carolyn Murphy
  7. Natalia Vodianova
  8. Karolína Kurková a Daria Werbowy
  9. Gemma Ward
  10. Liya Kebede